Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas su džiovintais vaisiais ir riešutais
AUTORIUS:
http://forelle.blogas.lt
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros (apibarstymui)
120 gramų cukraus
5 vienetai kiaušinių
250 gramų kvietinių miltų
200 gramų sviesto
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
250 gramų vaisių (džiovinti su riešutais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Džiovintus vaisius supjaustyti gana stambiais gabalais, kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilti ištirpintą ir perkoštą sviestą, džiovintus vaisius bei riešutus.
Išmaišytą tešlą sudėti į kepimo indą ir kepti 35-45 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsusį apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.

Pyragas su džiovintais vaisiais ir riešutais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Džiovintus vaisius supjaustyti gana stambiais gabalais, kiaušinius išplakti su cukrumi, suberti su kepimo milteliais sumaišytus miltus, supilti ištirpintą ir perkoštą sviestą, džiovintus vaisius bei riešutus.
Išmaišytą tešlą sudėti į kepimo indą ir kepti 35-45 minutes iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsusį apibarstyti cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė http://forelle.blogas.lt

Komentarai


Daugiau receptų