Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas su konservuotomis slyvomis ir aguonomis
AUTORIUS:
Giedrė
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai aguonų
šiek tiek cukraus pudros
100 gramų cukraus
450 gramų slyvų (geltonos, konservuotos)
2 vienetai kiaušinių
400 gramų kvietinių miltų
200 mililitrų pieno
150 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai romo (tamsus)
25 gramai mielių (šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Šiltame piene ištirpinkite mieles.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Kiaušinių mišinį sumaišykite su pienu.
Įmaišykite sodą ir miltus.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir palikite 1 val., kad pakiltų.
Aguonas sumaišykite su romu.
Ant tešlos sudėkite slyvas, šiek tiek paspauskite į tešlą ir pridėkite aguonų mišinio.
Kepkite apie 1 valandą 180° C orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Pyragas su konservuotomis slyvomis ir aguonomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Šiltame piene ištirpinkite mieles.
Kiaušinius išplakite su cukrumi ir ištirpintu sviestu.
Kiaušinių mišinį sumaišykite su pienu.
Įmaišykite sodą ir miltus.
Tešlą supilkite į kepimo formą ir palikite 1 val., kad pakiltų.
Aguonas sumaišykite su romu.
Ant tešlos sudėkite slyvas, šiek tiek paspauskite į tešlą ir pridėkite aguonų mišinio.
Kepkite apie 1 valandą 180° C orkaitėje.
Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Giedrė

Komentarai


Daugiau receptų