Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas su morkomis
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
400 gramų ananasų (konservuoti, smulkinti, indelis)
2 arbatiniai šaukšteliai cinamono
0.5 stiklinės cukraus pudros
1 stiklinė cukraus
2 vienetai morkų (smulkiai sutarkuotos)
3 vienetai kiaušinių
2.5 stiklinės kvietinių miltų
šiek tiek druskos
1 stiklinė aliejaus
50 gramų sviesto (kambario temperatūros)
0.5 stiklinės kokosų (drožlės)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
250 gramų maskarponės sūrio
0.5 stiklinės ananasų sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišyti miltus, sodą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
Atskirai išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti 1 šaukštelį vanilinio cukraus, aliejų, miltus, tarkuotas morkas, smulkintus ananasus bei kokoso drožles ir išmaišyti, kad tešla taptų vientisa.
Tešlą išpilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepti 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Iškepusį praaušinti 15 min. ir apversti ant pjaustymo lentos.
Kremui iki vientisos masės išsukti maskarponės sūrį, sviestą, cukraus pudrą, citrinos sultis bei 1 šaukštelį vanilinio cukraus.
Pyrago viršų sulaistyti ananasų sultimis ir aptepti kremu.
Apteptą pyragą palaikyti šaltai bent 3 val.
Skanaus.

Pyragas su morkomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišyti miltus, sodą, kepimo miltelius, cinamoną ir druską.
Atskirai išplakti kiaušinius su cukrumi, supilti 1 šaukštelį vanilinio cukraus, aliejų, miltus, tarkuotas morkas, smulkintus ananasus bei kokoso drožles ir išmaišyti, kad tešla taptų vientisa.
Tešlą išpilti ant skardos, išklotos kepimo popieriumi, ir kepti 30 minučių 200 laipsnių temperatūroje.
Iškepusį praaušinti 15 min. ir apversti ant pjaustymo lentos.
Kremui iki vientisos masės išsukti maskarponės sūrį, sviestą, cukraus pudrą, citrinos sultis bei 1 šaukštelį vanilinio cukraus.
Pyrago viršų sulaistyti ananasų sultimis ir aptepti kremu.
Apteptą pyragą palaikyti šaltai bent 3 val.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (2)


  • GITA 2011-12-14 10:03

    Labai skanus pyragas :super:


  • Gitana 2009-08-26 15:08

    Man jis labai patiko , nes paprastas ir labai greitai paruoiamas :mmm:


Daugiau receptų