Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas su obuoliais ir maskarponiniu kremu
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
6 lapai sluoksniuotos tešlos (bemielė, Mantinga)
10 vienetų obuolių
1 valgomasis šaukštas cukraus (cinamoninis)
2 valgomieji šaukštai cukraus
30 gramų sviesto
200 gramų sūris (maskarponė)
200 gramų grietinėlės
1 vienetas citrinų (žalios)
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
2 valgomieji šaukštai cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Tešla iškoti skardą. Supjaustytus obuolius sumaišyti su cinamoniniu cukrumi, cukrumi ir supilti į skardą. Užtarkuoti obuolius šaltu sviestu. Vėl užkloti tešla, ją subadyti šakute. Kepti apie 35 min.
2.
Atšaldyti. Maskarponė sūrį sumaišyti su plakta grietinėle, pagardinti žalios citrinos sultimis, vanile, cukraus pudra. Kremu puošti pyragą. Puošimui aš dar iš likusios tešlos ir obuolių riekelių išsikepiau gėlytes.

Pyragas su obuoliais ir maskarponiniu kremu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešla iškoti skardą. Supjaustytus obuolius sumaišyti su cinamoniniu cukrumi, cukrumi ir supilti į skardą. Užtarkuoti obuolius šaltu sviestu. Vėl užkloti tešla, ją subadyti šakute. Kepti apie 35 min.

  2. Atšaldyti. Maskarponė sūrį sumaišyti su plakta grietinėle, pagardinti žalios citrinos sultimis, vanile, cukraus pudra. Kremu puošti pyragą. Puošimui aš dar iš likusios tešlos ir obuolių riekelių išsikepiau gėlytes.

Receptą atsiuntė Regina

Komentarai (1)


  • Marytė 2015-01-01 22:05

    Gražiai atrodo, šventiškai.


Daugiau receptų