Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas su persikais
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai kiaušinių
3 stiklinės cukraus
1 stiklinė kvietinių miltų
1 pakelis vanilinio cukraus
200 gramų persikų (džiovinti)
1 stiklinė džemo (persikų)
šiek tiek kokosų (drožlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Tešlai trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus. Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą. Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.

Pyragas su persikais

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Tešlai trynius išplakite su cukrumi, o baltymus išplakite iki standžių putų. Baltymus atsargiai įmaišykite į plaktus trynius, suberkite vanilinį cukrų ir persijotus miltus. Persikus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabaliukais ir sumaišykite su 1 šaukštu miltų ir įmaišykite į tešlą. Tešlą sudėkite į sviestu pateptą formą ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje apie 30 min. Iškepusį ir pravėsusį pyragą aptepkite persikų džemu ir apibarstykite kokoso drožlėmis.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai


Daugiau receptų