Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas su uogiene
AUTORIUS:
SVETLANA L.
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
4 vienetai kiaušinių
šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad tešla būtų kieta)
1 arbatinis šaukštelis sodos (gesinta)
250 gramų sviesto (arba margarinas)
1 stiklinė grietinės
šiek tiek uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti grietinę, sodą, ištirpintą margariną ir miltus. Viską suminkyti. Tešla turi būti kieta. 4-tąją dalį tešlos dar miltuose pavolioti. Didesniąją dalį iškočioti skardoje, išteptoje riebalais, dėti uogienę, ant viršaus per stambią tarką patarkuoti likusią tešlą. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 50 - 60 min.

SKANAUS!

Pyragas su uogiene

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaušinius suplakti su cukrumi, dėti grietinę, sodą, ištirpintą margariną ir miltus. Viską suminkyti. Tešla turi būti kieta. 4-tąją dalį tešlos dar miltuose pavolioti. Didesniąją dalį iškočioti skardoje, išteptoje riebalais, dėti uogienę, ant viršaus per stambią tarką patarkuoti likusią tešlą. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 50 - 60 min.

SKANAUS!

Receptą atsiuntė SVETLANA L.

Komentarai (20)


  • Daiva 2011-05-01 09:54

    super pyragelis %-)


  • SV 2011-04-10 14:59

    Prasom,i sveikata! ;-)


  • kristina 2011-04-10 14:37

    Labai skanus pyragas! kepu jau kelinta karta, bet si kart pameginau su obuoliais vietoje uogienes...labai skanu :super2: Aciu Svetlana!


  • Jurate 2011-01-18 13:03

    Siandien gal pabandysiu toki iskepti :-p ;-)


  • laurutea 2010-12-28 14:53

    nusiraminkit zmones :aiskinu: as ji iskepiau visai nieko. tiesiog reikia moketi iskepti :bravo: :[email protected]


  • rutixxx 2010-12-21 13:59

    :super: labai grazus ir skanus gavosi, Svetlanai dekui uz receptuka :parselis: :super2:


  • Viki 2010-07-22 19:16

    O kiek reiketu miltu deti? :-)


  • pyragu megėja 2010-07-19 10:55

    na ka galiu pasakyti, visai skanus gavosi :soku2: tik gal dar ant virsaus reiketu riesutu tada ypac skanu jau bandziu :mmm: o:-)


  • martyna 2010-06-23 17:25

    senas geras receptas :ok:


  • Donata 2010-05-04 13:16

    mano mamos pyragas labai puikus :soku2: :soku: :super: :parselis: :-* :-D


Daugiau receptų