Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas su uogiene
AUTORIUS:
Laura
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
250 gramų margarino
1 vienetas kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
šiek tiek uogienės (Jūsų mėgstama)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną ištirpinti, paskui visus išvardintus produktus (išskyrus uogienę) sudėti į jį ir gerai išmaišyti.
Tešlą padalinti į dvi dalis.
Vieną dalį padėtį į šaldymo kamerą, o kitą iškočioti ir dėti į kepimo skardą.
Užtepti uogienę ir ant viršaus tarkuoti likusią dalį tešlos.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min., kol paruduos.
Įdarą galima dėti kokį norite.
Skanaus.

Pyragas su uogiene

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Margariną ištirpinti, paskui visus išvardintus produktus (išskyrus uogienę) sudėti į jį ir gerai išmaišyti.
Tešlą padalinti į dvi dalis.
Vieną dalį padėtį į šaldymo kamerą, o kitą iškočioti ir dėti į kepimo skardą.
Užtepti uogienę ir ant viršaus tarkuoti likusią dalį tešlos.
Kepti 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 30 min., kol paruduos.
Įdarą galima dėti kokį norite.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Laura

Komentarai (10)


  • staselė 2015-07-17 17:29

    Kepiau ir aś,gavosi neblogas tik labai riebus ir gal cukraus reiketų mažiau,nors kepiau su slyvų uogiene ☺


  • daiv 2012-04-01 20:33

    :super: :-D :bloga: :super: %-) pabandysiu pasigaminti :-D


  • sam 2012-02-07 09:27

    o sviestas netinka? vietoj margarino


  • negriukas 2010-08-31 17:04

    :bravo: :bravo: :bravo: :super: :super: lb skanus pyragassss! negavo byski, nes buvo zalia bysky bet vistiek gardj :-D ruta valge gardziai


  • kristina 2010-08-31 12:41

    O kepti pyraga 200 ar 150 laipsniu ikaitintoje orkaiteje? :-?


  • Daina 2010-07-21 10:43

    :mmm: Butinai mano virtuvej bus ismegintas sis patiekalas :taip:
    :-)


  • roma 2010-03-04 00:03

    kokioje temp.jis kepamas?kiek minuciu?


  • kotryna 2010-02-12 09:19

    :-p ;-) ;-) ;-) :super: :super: :super: :super: :super: :super: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: :-)


  • Laura 2009-11-23 20:53

    tiek kad galetum lengvai sutrakuoti ant virsaus tesla, neilgai


  • gytis 2009-11-02 15:55

    kiek laikyti saldymo kameroje? %-)


Daugiau receptų