Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas su varške „Kokoniukas“
AUTORIUS:
silvija
Porcijų skaičius: 7
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 7
2 lapai tešlos (šaldyta, mielinė)
1 pakelis varškės ((liesa))
2 vienetai obuolių
1 pakelis vanilinio cukraus
1 valgomasis šaukštas cukraus (nubrauktas šaukštas)
2 abrikosų (džiovinti)
2 slyvų (džiovintos)
1 žiupsnelis spanguolių (džiovintos)
1 gabalas ananasų (konservuoti (žiedai)
3 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vaisius išmirkyti, abrikosus, ananaso griežinėlį ir slyvas supjaustyti. Viską suversti ant varškės ir įmušti 2 kiaušinius bei įberti vanilinio cukraus ir paprasto cukraus, tada gerai išmaišyti. Obuolius supjaustyti nedideliais kubeliais ir irgi sudėti į indą su varške. Palengva išmaišyti.
2.
Tešlą atšildyti. Šiek tiek iškočioti. Gautą stačiakampį vizualiai padalinti į tris dalis.
3.
Esančias iš šonu įpjauti taip, kad apvertus būtų panašu į eglute. Ant viduriuko sudėti pyrago įdarą, o iš šonų esančiomis juostelėmis jį susukti dedant juosteles iš abiejų pusių vieną ant kitos. Išplaktu kiaušiniu pyragą aptepti.
Iki 180°C temp. įkaitintoje orjaitėje kepti pusvalanduką.
Patiekti apibertą cukraus pudra.
Skanaus.

Pyragas su varške „Kokoniukas“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 7
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Vaisius išmirkyti, abrikosus, ananaso griežinėlį ir slyvas supjaustyti. Viską suversti ant varškės ir įmušti 2 kiaušinius bei įberti vanilinio cukraus ir paprasto cukraus, tada gerai išmaišyti. Obuolius supjaustyti nedideliais kubeliais ir irgi sudėti į indą su varške. Palengva išmaišyti.

  2. Tešlą atšildyti. Šiek tiek iškočioti. Gautą stačiakampį vizualiai padalinti į tris dalis.

  3. Esančias iš šonu įpjauti taip, kad apvertus būtų panašu į eglute. Ant viduriuko sudėti pyrago įdarą, o iš šonų esančiomis juostelėmis jį susukti dedant juosteles iš abiejų pusių vieną ant kitos. Išplaktu kiaušiniu pyragą aptepti.
    Iki 180°C temp. įkaitintoje orjaitėje kepti pusvalanduką.
    Patiekti apibertą cukraus pudra.
    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvija

Komentarai


Daugiau receptų