Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas su vynuogėmis
AUTORIUS:
Monika
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas cukraus pudros
150 gramų cukraus
100 gramų migdolų (malti)
500 gramų vyniuogių
3 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai džiūvesėlių
250 gramų sviesto
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Sviestą išimkite iš šaldytuvo ir palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, po to įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite.
Įmaišykite migdolų miltelius, kepimo miltelius, džiūvėsėlius ir miltus. Jei migdolų miltelių nerandate, tiks ir sukapoti riešutai.
Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir į tešlą įspauskite vynuoges.
Orkaitę įkaitinkite iki 190° C ir kepkite apie 45-55 minutes.
Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Pyragas su vynuogėmis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sviestą išimkite iš šaldytuvo ir palaikykite kambario temperatūroje, kad suminkštėtų.
Minkštą sviestą išsukite su cukrumi, po to įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite.
Įmaišykite migdolų miltelius, kepimo miltelius, džiūvėsėlius ir miltus. Jei migdolų miltelių nerandate, tiks ir sukapoti riešutai.
Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir į tešlą įspauskite vynuoges.
Orkaitę įkaitinkite iki 190° C ir kepkite apie 45-55 minutes.
Iškepusį pyragą apibarstykite cukraus pudra.

Receptą atsiuntė Monika

Komentarai


Daugiau receptų