Supjausčiau biskvitą.
Vaisius nuploviau, nulupau, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su biskvitu.
Želatiną ištirpinau mažame puodelyje vandens (apie 100 ml), atvėsinau ir įmaišiau į grietinėlę. Subėriau cukrų ir gerai išplakiau.
Indą, kuriame šaldžiau pyragą, išklojau maistine plėvele, sudėjau į jį vaisius su biskvitu ir užpyliau grietinėle.
Šaldytuve laikiau apie 3h.
Pyragui sustingus, indą apverčiau ir išėmiau pyragą ant lėkštės.
Papuošiau vaisiais bei uogomis.
Skanaus.

Pyragas „Vasarėlė“
INGREDIENTAI:
2.5 valgomojo šaukšto | cukraus |
1 vienetas | persikų |
500 gramų | grietinėlės |
15 vienetų | braškių |
3 valgomieji šaukštai | želatinos |
2 vienetai | kivių |
200 gramų | biskvitų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pyragas „Vasarėlė“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2.5 valgomojo šaukšto
- Persikai, 1 vienetas
- Grietinėlė, 500 gramų
- Braškės, 15 vienetų
- Želatina, 3 valgomieji šaukštai
- Kivi, 2 vienetai
- Biskvitai, 200 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Supjausčiau biskvitą.
Vaisius nuploviau, nulupau, supjausčiau kubeliais ir sumaišiau su biskvitu.
Želatiną ištirpinau mažame puodelyje vandens (apie 100 ml), atvėsinau ir įmaišiau į grietinėlę. Subėriau cukrų ir gerai išplakiau.
Indą, kuriame šaldžiau pyragą, išklojau maistine plėvele, sudėjau į jį vaisius su biskvitu ir užpyliau grietinėle.
Šaldytuve laikiau apie 3h.
Pyragui sustingus, indą apverčiau ir išėmiau pyragą ant lėkštės.
Papuošiau vaisiais bei uogomis.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
Na aš ir noriu iškept pyraga ir nezinau kuria dėt:D :/ ;(
o grietinele naudoti paprasta kavui ar ta kur isplaki ir grietinele pusta gaunas ? :) draugui noriu pyraga iskept ir nezinau kuria deti ;D