Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas "Visko po lygiai"
AUTORIUS:
sandra
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė kvietinių miltų
1 stiklinė pieno
1 stiklinė manų kruopų
1 valgomasis šaukštas aliejaus
0.3 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 stiklinė avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Sumaišykite miltus, manus, cukrų ir avižinius dribsnius. Įberkite kepimo miltelius ir pilkite pieną. Viską išmaišykite ir palikite 10 min, kad manai išbrinktų. Tešlą iškrėskite į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepkite apie 40 min. Tikrinkite ar iškepė mediniu pagaliuku.
Niekas neatspės, iš ko pyragas keptas, nes jis bus riešutų skonio. Įdomu tai, kad jam nereikia kiaušinių.

Pyragas "Visko po lygiai"

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Sumaišykite miltus, manus, cukrų ir avižinius dribsnius. Įberkite kepimo miltelius ir pilkite pieną. Viską išmaišykite ir palikite 10 min, kad manai išbrinktų. Tešlą iškrėskite į aliejumi išteptą kepimo formą ir kepkite apie 40 min. Tikrinkite ar iškepė mediniu pagaliuku.
Niekas neatspės, iš ko pyragas keptas, nes jis bus riešutų skonio. Įdomu tai, kad jam nereikia kiaušinių.

Receptą atsiuntė sandra

Komentarai (11)


  • Sofija 2011-02-27 15:20

    Aš kepiau įkaitintoje el. orkaitėj 180 laipsnių temperatūroje pirmas 15 min., po to dar 15 min. 160 laipsnių temp. Man iškepė gerai.


  • Sofija 2011-02-27 15:17

    Šiandien kepiau. Gavosi skanus :super: Tik kaip kažkas patarė komentaruose, reiktų dar įdėti tirpyto sviesto, gautųsi minkštesnis. Dar razinos ar saulėgrąžos pagerintų skonį.


  • ramune 2011-02-05 21:38

    gal galetumet parasyt kiek laipsiu temperaturoj kept?


  • Sandra 2010-03-02 17:50

    kepiau, sakyciau kietokas gavosi :) bet siaip skanus.. galbut jam kazko truksta kas padarytu minkstesniu?


  • asirtiek 2010-02-09 17:54

    As dar iberiu po saujele lukstentu saulegrazu,razinu arba riesutu.patikekit dar skaniau :super:


  • jurgita 2010-02-09 17:36

    man patiko :super: kai kepiau antra karta,i tesla ipyliau tirdyto sviesto-pyragas ne toks preskas.Ir geriau smulkus dribsniai.mano sunelis kerta net ausys linksta :-)


  • dzioly 2010-01-29 20:42

    o man kazkodel jis gavosi labai sausas, ir jokio riesutu skonio nejauciau.... :-p


  • justina 2009-12-04 13:17

    ;-)


  • ginte 2009-08-25 19:21

    geras bandziau,kas valge visi gyre ir tikrai verta isikepkit :super:


  • sandra 2009-05-31 19:08

    na, ar kepete? ar patiko?


Daugiau receptų