Ištirpintą sviestą sumaišykite su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmaišykite grietinę ir kiaušinių plakinį.
Tuomet suberkite druską, sodą ir miltus.
Vyšnias sumaišykite su kokoso drožlėmis.
Į kepimo formą dėkite tešlos, tada vyšnių masę ir vėl tešlos.
Kepkite 180° C laipsnių orkaitėje ~ 60 minučių.

Pyragas „Vyšnaitė“
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | cukraus |
250 gramų | vyšnių |
3 vienetai | kiaušinių |
230 gramų | kvietinių miltų |
1 arbatinis šaukštelis | sodos |
0.5 arbatinio šaukštelio | druskos |
100 gramų | sviesto |
2 valgomieji šaukštai | grietinės |
15 gramų | kokosų |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinio cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Pyragas „Vyšnaitė“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Vyšnios, 250 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Kvietiniai miltai, 230 gramų
- Soda, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, 100 gramų
- Grietinė, 2 valgomieji šaukštai
- Kokosas, 15 gramų
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Ištirpintą sviestą sumaišykite su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmaišykite grietinę ir kiaušinių plakinį.
Tuomet suberkite druską, sodą ir miltus.
Vyšnias sumaišykite su kokoso drožlėmis.
Į kepimo formą dėkite tešlos, tada vyšnių masę ir vėl tešlos.
Kepkite 180° C laipsnių orkaitėje ~ 60 minučių.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (2)
kepiau ir dar kepsiu (tuo viskas pasakyta) ;-)
rytoj kepsiu :-)