Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas „Vyšnaitė“
AUTORIUS:
Vilma
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
250 gramų vyšnių
3 vienetai kiaušinių
230 gramų kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis sodos
0.5 arbatinio šaukštelio druskos
100 gramų sviesto
2 valgomieji šaukštai grietinės
15 gramų kokosų
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Ištirpintą sviestą sumaišykite su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmaišykite grietinę ir kiaušinių plakinį.
Tuomet suberkite druską, sodą ir miltus.
Vyšnias sumaišykite su kokoso drožlėmis.
Į kepimo formą dėkite tešlos, tada vyšnių masę ir vėl tešlos.
Kepkite 180° C laipsnių orkaitėje ~ 60 minučių.

Pyragas „Vyšnaitė“

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ištirpintą sviestą sumaišykite su baltuoju ir vaniliniu cukrumi.
Įmaišykite grietinę ir kiaušinių plakinį.
Tuomet suberkite druską, sodą ir miltus.
Vyšnias sumaišykite su kokoso drožlėmis.
Į kepimo formą dėkite tešlos, tada vyšnių masę ir vėl tešlos.
Kepkite 180° C laipsnių orkaitėje ~ 60 minučių.

Receptą atsiuntė Vilma

Komentarai (2)


  • daiva 2012-05-05 18:59

    kepiau ir dar kepsiu (tuo viskas pasakyta) ;-)


  • laima 2012-04-22 22:36

    rytoj kepsiu :-)


Daugiau receptų