Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragas Zebriukas
AUTORIUS:
Irvyda
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Puikiai atrodantis, lengvai pagaminamas ir skanus pyragas. Puikiai atrodantis, lengvai pagaminamas ir skanus pyragas. Irvyda
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
370 gramų miltai
300 mililitrų pieno
4 vienetai kiaušinių
215 gramų cukraus
200 gramų sviesto
40 gramų kakavos
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Atskirai atsidėti 15 g cukraus ir 50 g pieno šokolado masei.
2.
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska.
3.
Sviestą išplakti su cukrumi, po truputį maišant supilti kiaušinius. Įberti truputį miltų mišinio, įpilti truputį pieno, maišyti. Tada vėl berti miltus, pilti pieną, maišyti.
4.
Kakavą ir šokolado masei atsidėtą piena ir cukrų sumaišyti. Į šią masę supilti apie pusę baltos tešlos, išmaišyti.
5.
Į kepimo indą pilti truputį baltos tešlos, ant jos truputį šokoladinės ir taip sluoksniuoti.
6.
Kepti 50 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Pyragas Zebriukas

Recepto autorius: Puikiai atrodantis, lengvai pagaminamas ir skanus pyragas. Irvyda
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Atskirai atsidėti 15 g cukraus ir 50 g pieno šokolado masei.

  2. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, druska.

  3. Sviestą išplakti su cukrumi, po truputį maišant supilti kiaušinius. Įberti truputį miltų mišinio, įpilti truputį pieno, maišyti. Tada vėl berti miltus, pilti pieną, maišyti.

  4. Kakavą ir šokolado masei atsidėtą piena ir cukrų sumaišyti. Į šią masę supilti apie pusę baltos tešlos, išmaišyti.

  5. Į kepimo indą pilti truputį baltos tešlos, ant jos truputį šokoladinės ir taip sluoksniuoti.

  6. Kepti 50 minučių iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Receptą atsiuntė Irvyda

Komentarai (2)


  • Iškepęs 2017-04-15 17:27

    Kuo puikiausiai iškepęs pyragas, jis drėgnos tekstūros.


  • Neiškepes 2017-04-15 12:10

    Matosi pyragas neiškepes!!!!!


Daugiau receptų