Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragėliai apelsinų dubenėliuose
AUTORIUS:
http://skonisirkvapas.blogspot.com
INGREDIENTAI:
4 vienetai apelsinų
80 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių
100 gramų kvietinių miltų
šiek tiek druskos
1 sauja razinų
0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Apelsinus perpjaukite pusiau ir išskobkite minkštimą. Kiaušinius suplakite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite. Apelsinų puseles mažiau nei per pusę pripildykite tešlos, apibarstykite razinomis (galima jas prieš tai pamirkyti pvz raudonam vyne), dėkite į ~180C orkaitę ir kepkite, kol gražiai parus. Galima tiekti karštus ar atšalusius.

Skanaus:)

Pyragėliai apelsinų dubenėliuose

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Apelsinus perpjaukite pusiau ir išskobkite minkštimą. Kiaušinius suplakite su druska, cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite. Apelsinų puseles mažiau nei per pusę pripildykite tešlos, apibarstykite razinomis (galima jas prieš tai pamirkyti pvz raudonam vyne), dėkite į ~180C orkaitę ir kepkite, kol gražiai parus. Galima tiekti karštus ar atšalusius.

Skanaus:)

Receptą atsiuntė http://skonisirkvapas.blogspot.com

Komentarai (3)


  • mia30 2010-11-11 20:41

    Na reiks isbandyt, gundanciai atrodo.


  • autore 2010-11-11 19:34

    Receptas is zurnalo. Nuotrauka ir pagaminta mano :) Skanu tikrai. Pati dariau pradziai is 2 apelsinu, nes nezinojau kas gausis, tai 3 puseles suvalgiau is kart :)

    Tik pastebejimas - siuos pyragelius pasigaminus reikia suvalgyti, tai ne kokie sausainiukai, kad gali stoveti kelias dienas :)


  • mia30 2010-11-11 19:29

    O cia jusu receptas? Ar skanu buvo?


Daugiau receptų