
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis | sluoksniuotos tešlos |
5 vienetai | kivių |
1 arbatinis šaukštelis | cinamono |
šiek tiek | cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlą atšildyti.
2.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę: kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti kokį 15 min.
3.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais.
4.
Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės.
5.
Tešlos kampelius užlankstyti. 7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus.
Skanaus.
Skanaus.
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
- Sluoksniuota tešla, 1 pakelis
- Kivi, 5 vienetai
- Cinamonas, 1 arbatinis šaukštelis
- Cukrus
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Tešlą atšildyti.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę: kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti kokį 15 min.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais.
Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės.
Tešlos kampelius užlankstyti. 7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai