Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene
AUTORIUS:
silvijuma
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 pakelis sluoksniuotos tešlos
5 vienetai kivių
1 arbatinis šaukštelis cinamono
šiek tiek cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Tešlą atšildyti.
2.
Per tą laiką išsivirti kivių uogienę: kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti kokį 15 min.
3.
Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais.
4.
Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės.
5.
Tešlos kampelius užlankstyti. 7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus.

Skanaus.

Pyragėliai su geltonujų kivių uogiene

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Tešlą atšildyti.

  2. Per tą laiką išsivirti kivių uogienę: kivius nulupti supjaustyti, pridėti cukraus, cinamono, įpilti šiek tiek (5 valg šauštus) vandens ir pavirti kokį 15 min.

  3. Tešlą šiek tiek pakočioti. Supjaustyti norimo dydžio kvardatėliais.

  4. Į viduriuką dėti maždaug arbatinį šaukštelį uogienės.

  5. Tešlos kampelius užlankstyti. 7-8 min. kepti iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, paskui sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar tiek pat - kol parus.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma

Komentarai


Daugiau receptų