Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Pyragėliai su kopūstų įdaru
AUTORIUS:
Jūratė
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus (įdarui)
0.5 valgomojo šaukšto cukraus (tešlai)
800 gramų kopūstų (įdarui)
1 vienetas morkų (įdarui)
1 vienetas paprikų (įdarui)
2 vienetai pomidorų pastos (įdarui)
1 vienetas svogūnų (įdarui)
800 gramų kvietinių miltų (tešlai)
2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo (įdarui)
450 mililitrų vandens (tešlai)
šiek tiek druskos (įdarui)
0.5 valgomojo šaukšto druskos (tešlai)
3 valgomieji šaukštai aliejaus (tešlai)
50 gramų mielių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į šiltą vandenį sudėti mieles, cukrų ir 5 šaukštus miltų. Išmaišyti. Palikti 10 minučių. Po to įmaišyti likusius miltus, druską, aliejų ir išminkyti tešlą. Palikti 1-2 valandoms, kad pakiltų.
Įdarui pirmiausia kepinkite svogūnus ir morkas. Į puodą įpilkite šiek tek aliejaus ir apie 1 stiklinę vandens. Sudėkite sutarkuotus kopūstus, kepintas daržoves, smulkintą papriką ir pomidorus. Taip pat įmaišykite prieskonius ir padažą. Virkite, kol suminkštės apie 30-40 minučių.
Imkite tešlos ir formuokite pyragėlius su troškintu įdaru viduje. Įdaro dėkite apie 1 šaukštą.
Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Aliejus turi gerai apsemti pyragėlius. Jei bus gana dideli ir aliejaus reikės daugiau.
Išvirusius pyragėlius padėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų aliejus.
Skanaus :)

Pyragėliai su kopūstų įdaru

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į šiltą vandenį sudėti mieles, cukrų ir 5 šaukštus miltų. Išmaišyti. Palikti 10 minučių. Po to įmaišyti likusius miltus, druską, aliejų ir išminkyti tešlą. Palikti 1-2 valandoms, kad pakiltų.
Įdarui pirmiausia kepinkite svogūnus ir morkas. Į puodą įpilkite šiek tek aliejaus ir apie 1 stiklinę vandens. Sudėkite sutarkuotus kopūstus, kepintas daržoves, smulkintą papriką ir pomidorus. Taip pat įmaišykite prieskonius ir padažą. Virkite, kol suminkštės apie 30-40 minučių.
Imkite tešlos ir formuokite pyragėlius su troškintu įdaru viduje. Įdaro dėkite apie 1 šaukštą.
Virkite įkaitintame aliejuje, kol gražiai pagels. Aliejus turi gerai apsemti pyragėlius. Jei bus gana dideli ir aliejaus reikės daugiau.
Išvirusius pyragėlius padėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad nusivarvėtų aliejus.
Skanaus :)

Receptą atsiuntė Jūratė

Komentarai (1)


  • Julija 2014-02-17 23:34

    Mmm... Kaip uzsimaniau.. ;-) :super:


Daugiau receptų