Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis.
Vieną pusę pyragėlio aptepame uogiene, o kitą - įpjauname kryželiu.
Uždengiame ir šonus apspaudome šakute.
Bananą supjaustome griežinėliais ir sukišame juos „per langelį“ į pyragėlio vidų.
Kepame vidutinio karštumo, 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min.
Man jie skaniausi, kai valgomi šilti.
Skanaus.

Pyragėliai „Valentina“
INGREDIENTAI:
1 vienetas | bananų |
4 arbatiniai šaukšteliai | erškėtrožių (uogienė, arba apelsinų džemas) |
200 gramų | tešlos (sluoksniuota, lakštas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pyragėliai „Valentina“
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bananai, 1 vienetas
- Erškėtis (erškėtrožė), uogienė, arba apelsinų džemas, 4 arbatiniai šaukšteliai
- Tešla, sluoksniuota, lakštas, 200 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Sluoksniuotos tešlos lakštą perpjaunam į 4 lygias dalis.
Vieną pusę pyragėlio aptepame uogiene, o kitą - įpjauname kryželiu.
Uždengiame ir šonus apspaudome šakute.
Bananą supjaustome griežinėliais ir sukišame juos „per langelį“ į pyragėlio vidų.
Kepame vidutinio karštumo, 175 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 12 min.
Man jie skaniausi, kai valgomi šilti.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (5)
Turetu but labai skanu :super:
nepatinka - neziurek. o man jie skaniau be sokolado ir visai graziai atrodo
nu man tai tie bananai taip bjauriai atrodai galejai bent sokolado uztept ar ko %-)
jie ir yra labai skanus
kaip skaniai atrodo :super: