
Rabarbarų gaiva
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai | rabarbarų |
50 gramų | cukraus |
200 mililitrų | martinio (balto) |
200 mililitrų | vandens |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Rabarbarus supjaustyti kubeliais. Į verdantį vandenį įberti cukrų, sudėti rabarbarą ir virti apie 15 min. Atvėsinti. MARTINI BIANCO atšaldyti. Sumaišyti martini su rabarbaro nuovirų 50/50. Suplakti. Pagardinti citrinos skiltele. Skanaus atsigaivinimo.
Rabarbarų gaiva
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
- Rabarbarai, 2 vienetai
- Cukrus, 50 gramų
- Martinis, balto, 200 mililitrų
- Vanduo, 200 mililitrų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Rabarbarus supjaustyti kubeliais. Į verdantį vandenį įberti cukrų, sudėti rabarbarą ir virti apie 15 min. Atvėsinti. MARTINI BIANCO atšaldyti. Sumaišyti martini su rabarbaro nuovirų 50/50. Suplakti. Pagardinti citrinos skiltele. Skanaus atsigaivinimo.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai