Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis maždaug 3 250 ml talpos stiklainiukai.
Nuluptus ir kubeliais susmulkintus rabarbarus, braškes, citrinos sultis ir cukrų sudėti į didelį puodą su stora apačia ir uždengus, retkarčiais pamaišant, virti apie 40 minučių ant vidutinės ugnies.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus, šiltus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvertus palaikyti keletą minučių.
Tuomet atversti ir palikti atvėsti normalioje padėtyje.
Labai gardi uogienė, kuria galėsite mėgautis visus metus.
Skanaus.

Rabarbarų ir braškių uogienė
INGREDIENTAI:
2 stiklinės | cukraus |
1 kilogramas | rabarbarų |
500 gramų | braškių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rabarbarų ir braškių uogienė
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 stiklinės
- Rabarbarai, 1 kilogramas
- Braškės, 500 gramų
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis maždaug 3 250 ml talpos stiklainiukai.
Nuluptus ir kubeliais susmulkintus rabarbarus, braškes, citrinos sultis ir cukrų sudėti į didelį puodą su stora apačia ir uždengus, retkarčiais pamaišant, virti apie 40 minučių ant vidutinės ugnies.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus, šiltus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvertus palaikyti keletą minučių.
Tuomet atversti ir palikti atvėsti normalioje padėtyje.
Labai gardi uogienė, kuria galėsite mėgautis visus metus.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (1)
Virti 3 valandas ? Tai kas ten bus iš tokios uogienės ?