Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rabarbarų ir braškių uogienė
AUTORIUS:
Vilma
INGREDIENTAI:
2 stiklinės cukraus
1 kilogramas rabarbarų
500 gramų braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis maždaug 3 250 ml talpos stiklainiukai.
Nuluptus ir kubeliais susmulkintus rabarbarus, braškes, citrinos sultis ir cukrų sudėti į didelį puodą su stora apačia ir uždengus, retkarčiais pamaišant, virti apie 40 minučių ant vidutinės ugnies.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus, šiltus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvertus palaikyti keletą minučių.
Tuomet atversti ir palikti atvėsti normalioje padėtyje.
Labai gardi uogienė, kuria galėsite mėgautis visus metus.
Skanaus.

Rabarbarų ir braškių uogienė

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš nurodytų ingredientų kiekių gausis maždaug 3 250 ml talpos stiklainiukai.
Nuluptus ir kubeliais susmulkintus rabarbarus, braškes, citrinos sultis ir cukrų sudėti į didelį puodą su stora apačia ir uždengus, retkarčiais pamaišant, virti apie 40 minučių ant vidutinės ugnies.
Išvirtą uogienę supilstyti į sterilizuotus, šiltus stiklainius, sandariai uždaryti ir apvertus palaikyti keletą minučių.
Tuomet atversti ir palikti atvėsti normalioje padėtyje.
Labai gardi uogienė, kuria galėsite mėgautis visus metus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Vilma

Komentarai (1)


  • vajė ! 2014-07-11 10:41

    Virti 3 valandas ? Tai kas ten bus iš tokios uogienės ?


Daugiau receptų