Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rabarbarų traškėsis
AUTORIUS:
sandra
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis cinamono
0.5 stiklinės cukraus (rudasis)
0.5 stiklinės kvietinių miltų
4 valgomieji šaukštai sviesto
4 valgomieji šaukštai grietinės
0.5 stiklinės riešutų (kapoti)
0.5 stiklinės avižinių dribsnių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui:
apie 500 g rabarbarų
6 - 8 šaukštai miltų
1 stiklinė cukraus
1 kiaušinis ir truputis tarkuotos apelsinų žievelės.

Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską krėskit į gilią formą.
Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šaltą sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.

Rabarbarų traškėsis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įdarui:
apie 500 g rabarbarų
6 - 8 šaukštai miltų
1 stiklinė cukraus
1 kiaušinis ir truputis tarkuotos apelsinų žievelės.

Rabarbarus supjaustykite. Išplakite kiaušinį. Rabarbarus sumaišykite su plaktu kiaušiniu, apelsinų žievelėmis, berkite miltus ir cukrų. Viską krėskit į gilią formą.
Maišykite avižinius dribsnius, miltus, grietinę, cukrų ir cinamoną. Berkite smulkintą šaltą sviestą ir maišykite tešlą, kurią gardinkite riešutais. Tešlą krėskite ant įdaro. Kepkite 220 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min. Skanaus.

Receptą atsiuntė sandra

Komentarai (2)


  • rasa 2009-05-23 16:32

    NIEKO SKANESNIO NESU RAGAVUSI :super:


  • Lina 2009-04-06 22:37

    kaip megstu rabarbarus, greiciau ju atsirastu, ismeginsiu sita receptuka ;-)


Daugiau receptų