Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rafaello iš sūrio
AUTORIUS:
Renata
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų sūris
200 gramų džiūvesėlių
1 vienetas kiaušinių
4 valgomieji šaukštai miltai
Kepimui:
400 mililitrų aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Fermentinį sūrį tarkuojame, į jį įmušame kiaušinį, įberiame miltus, išmaišome tešlą.
2.
Šlapiomis rankomis formuojame rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame į verdantį aliejų. Kepame, kol apskrus.

Rafaello iš sūrio

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Kepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Fermentinį sūrį tarkuojame, į jį įmušame kiaušinį, įberiame miltus, išmaišome tešlą.

  2. Šlapiomis rankomis formuojame rutuliukus, apvoliojame džiūvėsėliuose ir dedame į verdantį aliejų. Kepame, kol apskrus.

Receptą atsiuntė Renata

Komentarai


Daugiau receptų