Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ramintos koldūnai
AUTORIUS:
Ramintukas
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų kiaulės faršo
3 stiklinės kvietinių miltų
1 stiklinė vandens
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
1 skiltelė česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek druskos
šiek tiek džiovintų bazilikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Smukiai supjaustytą svogūną ir česnaką dedame į mėsą, pagardiname druska, pipirais ir baziliku. Viską gerai išmaišome.
2.
Į miltus supilame vandenį, pamaišome, įmušame 1 kiaušinį ir viską išminkome ir gerai iškočiojame, įspaudžiame skrituliukus (galima ir su stikline).
3.
Į skrituliukus dedame po šaukštelį faršo, užlenkiame ir gerai užspaudžiame kraštus. Verdame sūriame vandenyje apie 10-12 min. Galima užšaldyti šaldiklyje juodai dienai.

Ramintos koldūnai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Smukiai supjaustytą svogūną ir česnaką dedame į mėsą, pagardiname druska, pipirais ir baziliku. Viską gerai išmaišome.

  2. Į miltus supilame vandenį, pamaišome, įmušame 1 kiaušinį ir viską išminkome ir gerai iškočiojame, įspaudžiame skrituliukus (galima ir su stikline).

  3. Į skrituliukus dedame po šaukštelį faršo, užlenkiame ir gerai užspaudžiame kraštus. Verdame sūriame vandenyje apie 10-12 min. Galima užšaldyti šaldiklyje juodai dienai.

Receptą atsiuntė Ramintukas

Komentarai (1)


  • gintautas 2015-01-26 11:12

    kam du kiausiniai jai tik vieno reikia ?:D


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...