Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Raudonasis padažas mėsai
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
1 vienetas morkų (nedidelė)
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų (mažas)
1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
2 valgomieji šaukštai raudonojo vyno
šiek tiek pomidorų padažo
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas sviesto
2 stiklinės sultinio (mėsos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Miltai pakepinami svieste, įdedama pomidorų padažo ir atsargiai plona srovele, visą laiką maišant, praskiedžiama labai karštu, beveik verdančiu sultiniu. Kiek galima susmulkinamos petražolės, svogūnas, morka, patroškinama ant silpnos ugnies apie 20 min., pasūdoma. Pabaigoje įpilama pakaitinto vyno. Tinka: maltiniams, suktinukams, keptai mėsai ir kt.

Raudonasis padažas mėsai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Miltai pakepinami svieste, įdedama pomidorų padažo ir atsargiai plona srovele, visą laiką maišant, praskiedžiama labai karštu, beveik verdančiu sultiniu. Kiek galima susmulkinamos petražolės, svogūnas, morka, patroškinama ant silpnos ugnies apie 20 min., pasūdoma. Pabaigoje įpilama pakaitinto vyno. Tinka: maltiniams, suktinukams, keptai mėsai ir kt.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (1)


  • Dovydas 2014-01-19 12:22

    :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau: :valgau:


Daugiau receptų