Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Raudoni šaltibarščiai
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 litras pieno
1 litras kefyro
200 gramų burokėlių
1 pundelis krapų
2 valgomieji šaukštai grietinės
1 vienetas agurkų
1 pundelis svogūnų laiškų
3 vienetai kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Į didelį puodą sudėkite susmulkintus krapus, svogūno laiškus, kubeliais supjaustytą agurką, marinuotus burokėlius, dėkite grietinės, berkite druskos ir išmaišykite. Tada supilkite pieną, kefyrą ir vėl išmaišykite. Prieš patiekiant į barščius dėkite virtus ir griežinėliais supjaustytus kiaušinius. Patiekite su karštomis bulvėmis.

Skanaus.

Raudoni šaltibarščiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į didelį puodą sudėkite susmulkintus krapus, svogūno laiškus, kubeliais supjaustytą agurką, marinuotus burokėlius, dėkite grietinės, berkite druskos ir išmaišykite. Tada supilkite pieną, kefyrą ir vėl išmaišykite. Prieš patiekiant į barščius dėkite virtus ir griežinėliais supjaustytus kiaušinius. Patiekite su karštomis bulvėmis.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė

Komentarai


Daugiau receptų