Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Raudonosios salotos su fetos sūriu ir baziliku
AUTORIUS:
Santa Maria
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
1 vienetas rūgštynių (šviežios, raudonosios, gūželės)
1 vienetas salotų (šviežios, Rocket, gūželės)
1 vienetas svogūnų (raudoni, pjaustyti griežinėliais)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
200 gramų feta sūrio
100 gramų burokėlių (virti, pjaustyti plonomis skiltelėmis)
1 arbatinis šaukštelis džiovintų bazilikų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Ingredientai nurodyti 4 asmenims.

Taip pat reikės: raudonųjų greipfrutų minkštimo, be sėklų ir pertvarėlių.

Supjaustykite fetos sūrį kubeliais, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite SANTA MARIA baziliku. Sudėkite salotas Rocket, daržoves, greifrutus ir fetos sūrį į lekštę. Likusį aliejų sumaišykite su citrinų sultimis ir užpilkite ant salotų. Pagardinkite juodaisiais arba rožiniais pipirais bei druska.

Raudonosios salotos su fetos sūriu ir baziliku

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Ingredientai nurodyti 4 asmenims.

Taip pat reikės: raudonųjų greipfrutų minkštimo, be sėklų ir pertvarėlių.

Supjaustykite fetos sūrį kubeliais, apšlakstykite aliejumi, pabarstykite SANTA MARIA baziliku. Sudėkite salotas Rocket, daržoves, greifrutus ir fetos sūrį į lekštę. Likusį aliejų sumaišykite su citrinų sultimis ir užpilkite ant salotų. Pagardinkite juodaisiais arba rožiniais pipirais bei druska.

Receptą atsiuntė Santa Maria

Komentarai


Daugiau receptų