Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Raudonujų serbentų pyragas
AUTORIUS:
Jolanta.M
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
240 gramų kvietinių miltų
110 gramų sviesto (minkštas)
100 gramų cukraus
2 vienetai kiaušinių (tryniai)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Įdarui:
2 vienetai kiaušinių (baltymai)
120 gramų cukraus
2 arbatiniai šaukšteliai krakmolo (kukurūzų, bet aš naudojau bulvių)
540 mililitrų serbentų (raudonieji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Pagrindui skirtus produktus sumaišyti,suminkyti tešlą į rutulį ir padėti 30 min į šaldytuvą.
2.
Tešlą išimtą iš šaldytuvo iškočioti. Ja iškloti kepimo skardą (aš naudojau 26 cm skersmens) ir kepti 170°C temp. apie 25 min.
3.
Įdarui. Baltymus išplakti iki standžių putų,palaipsniui supilti cukrų ir krakmolą,dar paplakti ir sumaišyti su serbentais. Baltymų - serbentų masę tolygiai paskirstyti ant pyrago. Kepti dar 10-15 min, kol viršus gražiai paruduos.


Tobulas skonis.

Raudonujų serbentų pyragas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai: Įdarui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Pagrindui skirtus produktus sumaišyti,suminkyti tešlą į rutulį ir padėti 30 min į šaldytuvą.

  2. Tešlą išimtą iš šaldytuvo iškočioti. Ja iškloti kepimo skardą (aš naudojau 26 cm skersmens) ir kepti 170°C temp. apie 25 min.

  3. Įdarui. Baltymus išplakti iki standžių putų,palaipsniui supilti cukrų ir krakmolą,dar paplakti ir sumaišyti su serbentais. Baltymų - serbentų masę tolygiai paskirstyti ant pyrago. Kepti dar 10-15 min, kol viršus gražiai paruduos.


    Tobulas skonis.

Receptą atsiuntė Jolanta.M

Komentarai


Daugiau receptų