Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Raudonviršių salotos
AUTORIUS:
Gražina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų grybų (raudonviršiai)
300 gramų kukurūzų (konservuoti)
300 gramų žirnių (konservuoti)
1 valgomasis šaukštas druskos
1 valgomasis šaukštas pipirai
3 valgomieji šaukštai petražolių
100 gramų majonezo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
Raudonviršius nuvalykite, išvirkite ir supjaustykite. Sudėkite juos į dubenį ir sumaišykite kartu su kukurūzais bei žirneliais, pagardinkite druska bei pipirais ir suberkite smulkintas petražoles. Uždėkite majonezo ir viską gerai sumaišykite. Jeigu norite, tiekdami uždėkite šakelę šviežių žolelių.

Raudonviršių salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Raudonviršius nuvalykite, išvirkite ir supjaustykite. Sudėkite juos į dubenį ir sumaišykite kartu su kukurūzais bei žirneliais, pagardinkite druska bei pipirais ir suberkite smulkintas petražoles. Uždėkite majonezo ir viską gerai sumaišykite. Jeigu norite, tiekdami uždėkite šakelę šviežių žolelių.

Receptą atsiuntė Gražina

Komentarai


Daugiau receptų