
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 kilogramų | kopūstų (rauginti) |
200 gramų | kiaulienos ((rūkytos ausys)) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kmynų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Rūkytos ausys supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
2.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens , kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
3.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrusti, kad atsirastų daugiau kvapo.
Skanaus
Skanaus
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
- Kopūstai, rauginti, 500 kilogramų
- Kiauliena, (rūkytos ausys), 200 gramų
- Kmynai, 2 arbatiniai šaukšteliai
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Rūkytos ausys supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens , kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrusti, kad atsirastų daugiau kvapo.
Skanaus
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai