Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 kilogramų kopūstų (rauginti)
200 gramų kiaulienos ((rūkytos ausys))
2 arbatiniai šaukšteliai kmynų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Rūkytos ausys supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
2.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens , kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
3.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrusti, kad atsirastų daugiau kvapo.

Skanaus

Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Rūkytos ausys supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.

  2. Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens , kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.

  3. Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrusti, kad atsirastų daugiau kvapo.

    Skanaus

Receptą atsiuntė Kristina

Komentarai


Daugiau receptų