Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rauginti pomidorai su garstyčiomis
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
7 vienetai laurų lapų
5 kilogramai pomidorų pastos
50 gramų garstyčių
5 litrai vandens
0.5 stiklinės druskos
0.5 arbatinio šaukštelio kvapiųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Naudosime ne visai prinokusius, kietus pomidorus. Juos gerai nuplauname ir sudedame į puodą, perdedant juodųjų serbentų lapais. Dugną taip pat išklojame juodųjų serbentų lapais.

Sūrymas paruošiamas taip: 5 l vandens naudosime 1 stiklinę cukraus, pusę stiklinės druskos, 7 lauro lapai, pusę arbatinio šaukštelio kvapiųjų ir karčiųjų pipirų grūdelių.

Viską viriname, ataušiname ir įberiame pakelį (50 g) sausų garstyčių, pamaišome ir leidžiame nusistovėti. Kai sūrymas pasidaro skaidrus, gelsvokas, galima juo užpilti pomidorus. Viršų uždengiame švariu audiniu ir prislegiame.

Rauginti pomidorai su garstyčiomis

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Naudosime ne visai prinokusius, kietus pomidorus. Juos gerai nuplauname ir sudedame į puodą, perdedant juodųjų serbentų lapais. Dugną taip pat išklojame juodųjų serbentų lapais.

Sūrymas paruošiamas taip: 5 l vandens naudosime 1 stiklinę cukraus, pusę stiklinės druskos, 7 lauro lapai, pusę arbatinio šaukštelio kvapiųjų ir karčiųjų pipirų grūdelių.

Viską viriname, ataušiname ir įberiame pakelį (50 g) sausų garstyčių, pamaišome ir leidžiame nusistovėti. Kai sūrymas pasidaro skaidrus, gelsvokas, galima juo užpilti pomidorus. Viršų uždengiame švariu audiniu ir prislegiame.

Komentarai


Daugiau receptų