Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Raugintų kopūstų sriuba
AUTORIUS:
Lijana
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek kmynų
1 vienetas laurų lapų (lapelis)
2 vienetai morkų
1 vienetas svogūnų
3 stiklinės raugintų kopūstų
3 vienetai baravykų (ar kiti grybai, džiovinti)
šiek tiek druskos
1 valgomasis šaukštas aliejaus
6 stiklinės sultinio (mėsos)
250 gramų mesos (virta)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rauginti kopūstai išverdami sultinyje kartu su supjaustytomis bulvėmis. Prieskoninės daržovės su grybais supjaustomos, pakepinamos aliejuje ir supilamos į sriubą. Sudedama ir supjaustyta mėsa. Pagardinama kmynais bei pipirais.

Raugintų kopūstų sriuba

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Rauginti kopūstai išverdami sultinyje kartu su supjaustytomis bulvėmis. Prieskoninės daržovės su grybais supjaustomos, pakepinamos aliejuje ir supilamos į sriubą. Sudedama ir supjaustyta mėsa. Pagardinama kmynais bei pipirais.

Receptą atsiuntė Lijana
Gairės: Išvirti, Sriubos

Komentarai


Daugiau receptų