Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ravioliai
AUTORIUS:
Ligita
INGREDIENTAI:
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
šiek tiek muskato (maltas)
1 arbatinis šaukštelis svogūnų (smulkinti)
1.5 vieneto kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
1 vienetas batono (mirkytas, riekės)
2 valgomieji šaukštai vandens
1 arbatinis šaukštelis pieno (tarkuotas)
šiek tiek druskos
100 gramų mesos (Jūsų mėgstama, faršas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Iš miltų, 0,5 kiaušinio, malto muskato riešuto ir šiek tiek druskos užminkoma lakštiniams tešla.
Ji 1 valandai atidedama į šalį.
Įdarui sumaišomas Jūsų mėgstamos mėsos faršas, 0,5 kiaušinio, tarkuotas sūris, smulkintas svogūnas, nuspausta batono riekė, druska bei pipirai.
Pastovėjusi tešla iškočiojama, iš gauto lakšto stikline išspaudžiami skrituliukai (galima lakštą supjaustyti ir keturkampiais), ant kiekvieno jų vidurio uždedama po šaukštelį įdaro.
Kraštai sutepami 0,5 kiaušinio plakiniu ir apspaudžiami.
Ravioliai verdami, kaip ir lakštiniai, pasūdytame vandenyje.
Prieš patiekiant, apibarstomi Parmezano sūriu ir apipilami pomidorų padažu.
Įdarui taip pat tinka špinatai arba kitokios daržovės.
Skanaus.

Ravioliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Iš miltų, 0,5 kiaušinio, malto muskato riešuto ir šiek tiek druskos užminkoma lakštiniams tešla.
Ji 1 valandai atidedama į šalį.
Įdarui sumaišomas Jūsų mėgstamos mėsos faršas, 0,5 kiaušinio, tarkuotas sūris, smulkintas svogūnas, nuspausta batono riekė, druska bei pipirai.
Pastovėjusi tešla iškočiojama, iš gauto lakšto stikline išspaudžiami skrituliukai (galima lakštą supjaustyti ir keturkampiais), ant kiekvieno jų vidurio uždedama po šaukštelį įdaro.
Kraštai sutepami 0,5 kiaušinio plakiniu ir apspaudžiami.
Ravioliai verdami, kaip ir lakštiniai, pasūdytame vandenyje.
Prieš patiekiant, apibarstomi Parmezano sūriu ir apipilami pomidorų padažu.
Įdarui taip pat tinka špinatai arba kitokios daržovės.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Ligita

Komentarai (4)


  • Cumshot 2012-11-06 12:36

    Kai suvalgai tai pim.palas pasistoja... Atsiprasau


  • Ana 2012-07-26 08:53

    Geriausia tai kai reikia po 0,5 kiaušinio atsignybti :galvoju:


  • Diana 2010-06-23 22:47

    ka tik pavalgem ir galiu pasakyt kad skanu ir sotu ;-) aciu uz recepta :bravo: :-D
    :bucinys:


  • ruta 2010-05-01 15:12

    :-|


Daugiau receptų