Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Įdarytas baklažanas
AUTORIUS:
Loreta Ideenguru
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Autorius apie receptą: Baklažanas - išskirtine violetine spalva nusidažiusi daržovė naudinga ne tik savo antioksidacinėmis savybėmis, bet turinti daug magnio, geležies, B grupės vitaminų, mažai Baklažanas - išskirtine violetine spalva nusidažiusi daržovė naudinga ne tik savo antioksidacinėmis savybėmis, bet turinti daug magnio, geležies, B grupės vitaminų, mažai kalorijų bei daug maistinių skaidulų. (...daugiau) Loreta Ideenguru
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
3 vienetai baklažanų
400 gramų maltos mėsos
4 vienetai svogūnų
300 gramų fermentinio sūrio (tarkuotas)
3 vienetai pomidorų pastos
3 skiltelės česnakų
šiek tiek druskos
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek malti juodieji pipirai
šiek tiek prieskonių (žolelės)
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Smulkiai supjaustome vieną svogūną ir apkepame aliejuje. Dedame maltą mėsą ir dar trumpai apkepame. Gardiname druska, maltais pipirais, prieskoninėmis žolelėmis, gerai išmaišome.
2.
Baklažaną kelis kartus išilgai įpjauname, tik ne iki galo, tarpus pabarstome druska ir paliekame 20 min. Nuplauname, nusausiname.
3.
Pomidorus, svogūnus ir česnakus supjaustome griežinėliais ir dedame į baklažanų tarpus, pabarstome prieskoninėmis žolelėmis. Sudedame į skardą.
4.
Ant viršaus beriame apkeptą maltą mėsą.
5.
Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. Pabarstome tarkuotu sūriu. Vėl kepame orkaitėje, kol sūris susilydys.

Įdarytas baklažanas

Recepto autorius: Baklažanas - išskirtine violetine spalva nusidažiusi daržovė naudinga ne tik savo antioksidacinėmis savybėmis, bet turinti daug magnio, geležies, B grupės vitaminų, mažai ( ...daugiau ) Loreta Ideenguru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Smulkiai supjaustome vieną svogūną ir apkepame aliejuje. Dedame maltą mėsą ir dar trumpai apkepame. Gardiname druska, maltais pipirais, prieskoninėmis žolelėmis, gerai išmaišome.

  2. Baklažaną kelis kartus išilgai įpjauname, tik ne iki galo, tarpus pabarstome druska ir paliekame 20 min. Nuplauname, nusausiname.

  3. Pomidorus, svogūnus ir česnakus supjaustome griežinėliais ir dedame į baklažanų tarpus, pabarstome prieskoninėmis žolelėmis. Sudedame į skardą.

  4. Ant viršaus beriame apkeptą maltą mėsą.

  5. Kepame 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 min. Pabarstome tarkuotu sūriu. Vėl kepame orkaitėje, kol sūris susilydys.

Receptą atsiuntė Loreta Ideenguru

Komentarai


Daugiau receptų