Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ridikėlių, aisbergo ir poro salotos
AUTORIUS:
silvijuma
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
15 ridikėlių
15 gabalų porų ((1/2 stiebo))
1 vienetas salotų (iceberg)
2 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek žolelių
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Ridikėliai smulkiai suojaustomi. Poras supjaustomas plonais griežinėliais. Aisbergo salota supjaustoma kuo smulkiau.
2.
Įberti prieskoninių žolelių, druskos ir pipirų. Išmaišyti ir įdėti grietinės. Dar kartą gerai išmaišyti.

Skanaus.

Ridikėlių, aisbergo ir poro salotos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 3
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ridikėliai smulkiai suojaustomi. Poras supjaustomas plonais griežinėliais. Aisbergo salota supjaustoma kuo smulkiau.

  2. Įberti prieskoninių žolelių, druskos ir pipirų. Išmaišyti ir įdėti grietinės. Dar kartą gerai išmaišyti.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė silvijuma

Komentarai


Daugiau receptų