Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ridikėlių salotos su sūriu
AUTORIUS:
Zita
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
8 vienetai ridikėlių
1 sauja salotų ( )
1 sauja laiškinių česnakų (ar svogūnų laiškai )
1 vienetas agurkų ( )
100 gramų sūris (fermentinis )
šiek tiek citrinpipirių
3 valgomieji šaukštai aliejaus
1 valgomasis šaukštas acto ((9 %))
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.
2.
Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.

Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, Kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame.

Visiems skanaus :)

Ridikėlių salotos su sūriu

  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 2
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Ridikėlius ir agurką pjaustyti griežinėliais, kelis ridikėlius palikti papuošimui. Sūrį tarkuoti juostelėmis.

  2. Salotų lapus kloti į lėkštę, kraštuose ant lapų dėti ridikėlius, viduryje agurkus. Ant agurkų uždėti išpjaustytus ridikėlius. Ant agurkų berti sūrį, svogūnų laiškus. Barstyti citrinpipirius.

    Galima iš aliejaus, acto, druskos, pipirų paruošti užpilą ir prieš valgant salotas apipilti. Galima apšlakstyti "Suslavičiaus" padažu salotoms, Kaip kam skaniau, kaip kas mėgstame.

    Visiems skanaus :)

Receptą atsiuntė Zita

Komentarai


Daugiau receptų