Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Riebūs rauginti kopūstai
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
5 vienetai obuolių
3 arbatiniai šaukšteliai kmynų
3 vienetai morkų
5 vienetai laurų lapų
200 gramų rūkytos kiaulienos šoninės
0.5 kilogramo raugintų kopūstų
200 mililitrų vandens
2 žiupsneliai pipirai
3 vienetai svogūnų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Raugintus kopūstus sudedu į puodą, pilu vandenį, stambiai pjaustau morkas, dedu pjaustytą šoninę, pipirus, lauro lapus, pjaustytus svogūnus ir troškinu apie valandą.
Vėliau sudedu pjaustytus obuolius ir kmynus, viską troškinu apie 10 minučių ir, palaukusi, ragauju.
Kas mėgsta skysčiau, vandens pilti daugiau.
Skanaus.

Riebūs rauginti kopūstai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Raugintus kopūstus sudedu į puodą, pilu vandenį, stambiai pjaustau morkas, dedu pjaustytą šoninę, pipirus, lauro lapus, pjaustytus svogūnus ir troškinu apie valandą.
Vėliau sudedu pjaustytus obuolius ir kmynus, viską troškinu apie 10 minučių ir, palaukusi, ragauju.
Kas mėgsta skysčiau, vandens pilti daugiau.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rima

Komentarai


Daugiau receptų