Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Riestainiai
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
50 gramų sviesto
100 gramų cukraus
2 valgomieji šaukštai pieno
250 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Sviestą išsukite iki baltumo, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai sudėkite miltus su kepimo milteliais
2.
Tešlą išminkykite ant lentos, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius.
3.
. Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol įgaus aukso spalvą.

Riestainiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai: Aptepimui:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Sviestą išsukite iki baltumo, suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną, paskiausiai sudėkite miltus su kepimo milteliais

  2. Tešlą išminkykite ant lentos, o kai bus lygi, formuokite iš jos ritinėlius ir suvyniokite kaip riestainius.

  3. . Sudėkite į skardą, aptepkite išplaktu kiaušiniu ir kepkite 180°C temp., kol įgaus aukso spalvą.

Receptą atsiuntė Janina

Komentarai (1)


  • Mija 2015-12-06 16:01

    Visai skanūs tik beskoniai - labai skanu su pienu


Daugiau receptų