Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Riestainiukai su faršu ir sūriu
AUTORIUS:
Jurgita
INGREDIENTAI:
400 gramų kiaulės faršo
1 kiaušinių
1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
0.5 litro pieno
220 gramų sausainių (riestainiukai)
100 gramų pieno
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pasiruošti faršą: įmušti kiaušinį, berti džiūvėsėlius, druską, gardinti mėgstamais prieskoniais ir viską gerai išmaišyti. Pieną užvirinus ir užpylus riestainius palaikyti 5-10 min., kol jie suminkštės. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėti riestainius ir į jo viduriuką įdėti po šaukštelį faršo. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Uždėti po fermentinio sūrio gabalėlį ir dar pakepti apie 10 min. arba kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. Skanaus!

Riestainiukai su faršu ir sūriu

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pasiruošti faršą: įmušti kiaušinį, berti džiūvėsėlius, druską, gardinti mėgstamais prieskoniais ir viską gerai išmaišyti. Pieną užvirinus ir užpylus riestainius palaikyti 5-10 min., kol jie suminkštės. Į kepimo popieriumi išklotą skardą dėti riestainius ir į jo viduriuką įdėti po šaukštelį faršo. Kepti 180 laipsnių orkaitėje apie 20 min. Uždėti po fermentinio sūrio gabalėlį ir dar pakepti apie 10 min. arba kol sūris išsilydys ir gražiai apskrus. Skanaus!

Receptą atsiuntė Jurgita

Komentarai (3)


  • lina 2016-01-23 18:14

    O tai pieno kiek? Ar100 ar 0,5litro...kazkaip neaisku.


  • Jurgita 2013-03-25 18:29

    Tikrai taip, tik cia keistai taip parase... :-D


  • skaitytoja 2013-03-25 11:09

    as kiek supratau tie sausainiukai ,,barankos,, vadinamos:)


Daugiau receptų