Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Riešutinis keksas
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
50 gramų šokoladas (pieniškas)
200 gramų sviesto
200 gramų cukraus
300 gramų kvietinių miltų
5 vienetai kiaušinių
150 gramų riešutų (malti)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
Minkštą sviestą gerai išplakti su cukrumi iki baltumo. Įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai paplakant.
Miltus susimaišyti su kepimo milteliais ir įsijojus į sviesto masę, atsargiai išsukti viską.
Šokoladą sutarkuoti smulkia tarkute, suberti į tešlą.
Maltus riešutus taip pat suberti į tešlą ir viską išsukti. Tešla pasirodė man sausoka, bet aš nepyliau jokio pieno. Gal koks šaukštas vienas kitas ir tiktų čia.
Kepti 180° ~50 min. Tikrinti tiesiog dantų krapštuku ar jau iškepę. Skanaus

Riešutinis keksas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 9
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Minkštą sviestą gerai išplakti su cukrumi iki baltumo. Įmušti kiaušinius, po kiekvieno gerai paplakant.
Miltus susimaišyti su kepimo milteliais ir įsijojus į sviesto masę, atsargiai išsukti viską.
Šokoladą sutarkuoti smulkia tarkute, suberti į tešlą.
Maltus riešutus taip pat suberti į tešlą ir viską išsukti. Tešla pasirodė man sausoka, bet aš nepyliau jokio pieno. Gal koks šaukštas vienas kitas ir tiktų čia.
Kepti 180° ~50 min. Tikrinti tiesiog dantų krapštuku ar jau iškepę. Skanaus

Receptą atsiuntė Julija

Komentarai (5)


  • Julija 2015-04-06 17:34

    cukraus pudros glajus


  • Greta 2015-04-03 11:36

    O kuom virsus uzpyltas?:)


  • ne nu 2014-12-18 16:41

    Bet tai mastymas, jeigu be profisionali, tai nereiskia kad nemoka graziai , skaniai pagaminti.


  • Julija 2014-11-10 18:46

    Lina, ne profesionali vireja - jei manote kad mano pagaminti valgiai yra pasisavinti, tuomet galite tai irodyti :)
    Kad jums butu ramiau, galite tortus uzsisakyti pas mane. Uzsakymus priimu facebooke, paieskoje iveskite JulRiu ir pasirinkite albuma UZKANDINIAI TORTAI, beto galite pasiziureti ir kita albuma Sventiniam stalui :))


  • Lina ne profesionali virėja 2014-11-03 12:43

    Labai įdomūs,skanūs pagaminti valgiai, visus peržiūriu ir man kažkodėl susidarė vaizdas,kad p.Julijos dauguma foto....ne pačios pagaminto produkto,nes pati gaminu,fotografuoju...labai jau skiriasi ne profesionalo pagamintas tortas nuo profesionalo...ačiū už išklausymą


Daugiau receptų