Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Riešutų su majonezu ir konjaku padažas
AUTORIUS:
Vincentas Sakas
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus
40 gramų graikinių riešutų
3 gramai krapų
3 gramai petražolių
200 gramų majonezo
šiek tiek druskos
šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
10 gramų konjako
PARUOŠIMO BŪDAS:
Majonezą išmaišykite su kepintais, nuplikytais, nuvalytais nuo plėvelės ir smulkiai kapotais graikiniais riešutais, smulkiai kapotomis petražolėmis, smulkiai kapotais krapais, konjaku (galima ir brendžiu), pagardinkite druska, žiupsneliu cukraus ir maltais baltaisiais pipirais.

Riešutų su majonezu ir konjaku padažas

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Majonezą išmaišykite su kepintais, nuplikytais, nuvalytais nuo plėvelės ir smulkiai kapotais graikiniais riešutais, smulkiai kapotomis petražolėmis, smulkiai kapotais krapais, konjaku (galima ir brendžiu), pagardinkite druska, žiupsneliu cukraus ir maltais baltaisiais pipirais.

Receptą atsiuntė Vincentas Sakas

Komentarai (1)


  • agne 2010-10-06 22:04

    kam tinka sis padazas?
    :nezinau:


Daugiau receptų