Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rigatoni makaronai su jautiena
AUTORIUS:
Evelina
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai bazilikų (kapotas)
4 stiklinės česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
2 valgomieji šaukštai petražolių (kapotos)
250 gramų pomidorų pastos (grūsti)
1 vienetas svogūnų
500 gramų jautienos faršo
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 stiklinė raudonojo vyno
400 gramų makaronų (Rigatoni, virti)
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į didelę keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir gerai įkaitinkite.
Pakepinkite joje mėsą, susmulkintą svogūną ir česnaką, kol lengvai paruduos.
Pridėkite žalumynų, supilkite vyną, sudėkite pomidorus, paskaninkite druska ir pipirais.
Užvirus sumažinkite ugnį ir patroškinkite apie 1,5 val.
Gautą masę sudėkite ant pasūdytame vandenyje išvirtų, dar šiltų makaronų.
Skanaus.

Rigatoni makaronai su jautiena

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į didelę keptuvę įpilkite alyvuogių aliejaus ir gerai įkaitinkite.
Pakepinkite joje mėsą, susmulkintą svogūną ir česnaką, kol lengvai paruduos.
Pridėkite žalumynų, supilkite vyną, sudėkite pomidorus, paskaninkite druska ir pipirais.
Užvirus sumažinkite ugnį ir patroškinkite apie 1,5 val.
Gautą masę sudėkite ant pasūdytame vandenyje išvirtų, dar šiltų makaronų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Evelina

Komentarai


Daugiau receptų