Pirmiausia dubenyje sumaišykite 125 g cukraus, sviestą, 1 kiaušinį ir miltus.
Gauta tešla išklokite kepimo formos dugną bei kraštus.
Rikota sūrį sumaišykite su 250 g cukraus, vanilės ekstraktu, 6 kiaušinių tryniais ir citrinos žievele.
Sūrio masę sudėkite į kepimo formą ant tešlos ir kepkite apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Patiekite šaltą ir apibarstytą cukraus pudra.
Skanaus!

Rikota sūrio pyragas
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukraus pudros |
375 gramai | cukraus |
0.5 arbatinio šaukštelio | vanilės (ekstraktas) |
1 vienetas | kiaušinių |
6 vienetai | kiaušinių (tryniai) |
250 gramų | kvietinių miltų |
125 gramai | sviesto |
600 gramų | rikotos |
šiek tiek | citrinos žievelės (tarkuota) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Rikota sūrio pyragas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra
- Cukrus, 375 gramai
- Vanilė, ekstraktas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, tryniai, 6 vienetai
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Sviestas, 125 gramai
- Rikota, 600 gramų
- Citrinos žievelė, tarkuota
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Pirmiausia dubenyje sumaišykite 125 g cukraus, sviestą, 1 kiaušinį ir miltus.
Gauta tešla išklokite kepimo formos dugną bei kraštus.
Rikota sūrį sumaišykite su 250 g cukraus, vanilės ekstraktu, 6 kiaušinių tryniais ir citrinos žievele.
Sūrio masę sudėkite į kepimo formą ant tešlos ir kepkite apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Patiekite šaltą ir apibarstytą cukraus pudra.
Skanaus!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai