Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rimanto barščiai
AUTORIUS:
Rimantas
INGREDIENTAI:
šiek tiek gvazdikėlių
šiek tiek kmynų
šiek tiek krapų
2 vienetai laurų lapų
1 vienetas morkų
1 vienetas paprikų
1 vienetas pomidorų pastos
1 vienetas salierų
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaulienos (kulninė)
4 vienetai baravykų (džiovinti)
500 gramų marinuotų burokėlių
100 gramų kiaulės šoninės
šiek tiek druskos
šiek tiek grietinės
šiek tiek kvapiųjų pipirų
šiek tiek garstyčių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos kulninę verdame 1.5 valandos, įdedame džiovintų baravykų, kmynų, lauro lapų, gvazdikėlių, druskos, cukraus, kvepančių pipirų. Tuo metu pakepame supjaustytą šoninę, sutarkuotus burokine tarka svogūnus, morką, papriką, pomidorą ir salierą, marinuotus burokėlius, sudedame i sultinį, užverdame, pabaigai pagardiname garstyčiomis, krapais ir grietine.

Skanaus.

Rimanto barščiai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Kiaulienos kulninę verdame 1.5 valandos, įdedame džiovintų baravykų, kmynų, lauro lapų, gvazdikėlių, druskos, cukraus, kvepančių pipirų. Tuo metu pakepame supjaustytą šoninę, sutarkuotus burokine tarka svogūnus, morką, papriką, pomidorą ir salierą, marinuotus burokėlius, sudedame i sultinį, užverdame, pabaigai pagardiname garstyčiomis, krapais ir grietine.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Rimantas
Gairės: Išvirti, Sriubos

Komentarai (1)


  • 111 2011-01-13 21:43

    ech norejau uz recepta didesni bala duot bet netycia ant 4 nuspaudziau , bet siaip tai manau 8 verta :super:


Daugiau receptų