Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rimanto marinuoti burokėliai
AUTORIUS:
Rimantas
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai cukraus
šiek tiek gvazdikėlių
šiek tiek juodųjų pipirų
100 mililitrų acto
2 valgomieji šaukštai druskos
2 kilogramai burokėlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplautus burokelius išverdame, nuvalome ir sutarkuojame. Į burokėlius įdedame druskos, cukraus, acto, pipirų, gvazdikėlių. Laikome šaldytuve iki 1 mėn. Tinka į sriubas, salotoms, prie mėsos, žuvies patiekalų.

Rimanto marinuoti burokėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Išplautus burokelius išverdame, nuvalome ir sutarkuojame. Į burokėlius įdedame druskos, cukraus, acto, pipirų, gvazdikėlių. Laikome šaldytuve iki 1 mėn. Tinka į sriubas, salotoms, prie mėsos, žuvies patiekalų.

Receptą atsiuntė Rimantas

Komentarai (7)


  • simona kulbeckaite 2017-06-16 23:40

    Gal skanu tai yra


  • li 2010-11-23 21:35

    tarkuoti burokeliai jega, o apie "kiauliu jovala", tai pjaustyti burokeliai tada tik aukstesnio lygio jovalas :-D


  • li 2010-11-23 21:23

    apie "kiauliu jovala" tai nusisnekejot nerealiai, matosi, kad neturit kur laiko det. Neturit ka parasyt, tai patylekit


  • isejau maudytis 2010-08-06 16:21

    %-) %-) %-) :bravo: :bravo: :bravo: :-D :-D :-D :-D :-D :-D


  • TO BUTOKAS 2010-05-07 18:48

    nu kvailesnio pasakymo nesu girdejus '' tarkuoja burokelius tik kiauliu jovalui''


  • liu 2010-04-14 13:27

    gera ideja.


  • Burokas 2010-04-14 10:43

    Tarkuoja burokelius tik kiauliu jovalui. Niekada net neziuriu i tokkius. Jei neturi laiko susipjaustyti, grausk cielus.


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...