Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rimos irisai
AUTORIUS:
Rima iš Toronto
INGREDIENTAI:
šiek tiek aguonų (nebūtina)
1 stiklinė cukraus
0.5 litro grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grieninę su cukrumi sudėti į gilesnę keptuvę ir ant mažos ugnies pamažu kaitinti apie 1 valandą.
Kai masė pradės ruduoti, pamažu maišyti, kol visa masė įgaus gražią rudą spalvą.
Tuomet nuimti nuo ugnies ir įmaišyti aguonas.
Masę supilstyti į bet kokią norimą formą ir atšaldyti.
Skanaus!

Rimos irisai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Grieninę su cukrumi sudėti į gilesnę keptuvę ir ant mažos ugnies pamažu kaitinti apie 1 valandą.
Kai masė pradės ruduoti, pamažu maišyti, kol visa masė įgaus gražią rudą spalvą.
Tuomet nuimti nuo ugnies ir įmaišyti aguonas.
Masę supilstyti į bet kokią norimą formą ir atšaldyti.
Skanaus!

Receptą atsiuntė Rima iš Toronto

Komentarai (9)


  • joana sveistriene 2014-12-14 00:00

    Man patiko


  • (anonimas) 2013-08-09 00:23

    :bomba: %-) ;-) :-( :-)


  • Rugutė 2012-08-14 15:53

    Aš tai darau su pienu, irgi puikiai gaunasi, bet siaip :super: :)


  • brigita 2012-05-15 21:46

    seip paprasat ir skanu:)


  • Kamilė 2012-02-22 18:56

    Dažniausiai receptuose nurodomos stiklinės talpa būna 200-250 ml :-)


  • Tomas 2012-02-20 21:22

    Stiklinė tai čia tiksliai kiek? :)


  • migle 2012-02-19 13:35

    be aguonu zymiai skaniau


  • PoPe 2011-01-17 20:05

    jo be aguonu zymiai geriau :-p


  • karolina63 2010-03-03 16:02

    manau kad su aguonom nelabai skanu :ne:


Daugiau receptų