Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Risotto su vytinta dešra
AUTORIUS:
Rūta
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
200 gramų paprikų
300 gramų ryžių (Arborio)
150 gramų svogūnų
150 mililitrų baltojo vyno (sausas)
100 gramų dešros (vytinta Biovela)
100 gramų pieno (Parmezanas)
4 valgomieji šaukštai sviesto
200 mililitrų sultinio (vištienos)
šiek tiek prieskonių
100 gramų kumpio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Pakepinkite smulkintą svogūną ant sviesto 4-5 min. Po to sudėkite ryžius ir pakepinkite dar 1 min. Supilkite vyną ir troškinkite pamaišant apie 1-2 min.
Supilkite sultinį ir troškinkite apie 10 min.
Užpilkite likusį (100 ml) sultinį, sudėkite smulkintą kumpį, dešrą, papriką ir kaitinkit apie 20 min. ant mažos ugnies. Po to įmaišykite sūrį.

Risotto su vytinta dešra

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Pakepinkite smulkintą svogūną ant sviesto 4-5 min. Po to sudėkite ryžius ir pakepinkite dar 1 min. Supilkite vyną ir troškinkite pamaišant apie 1-2 min.
Supilkite sultinį ir troškinkite apie 10 min.
Užpilkite likusį (100 ml) sultinį, sudėkite smulkintą kumpį, dešrą, papriką ir kaitinkit apie 20 min. ant mažos ugnies. Po to įmaišykite sūrį.

Receptą atsiuntė Rūta

Komentarai (2)


  • karmen 2013-06-05 17:18

    o cia virti ryziai 300g gramu ar ne ?


  • as 2013-03-14 17:03

    siaip klausimelis nuo kada rissoto priskiriamas lietuviskai virtuvej :-)


Daugiau receptų