Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ritos marinuoti baravykai
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
3.5 valgomojo šaukšto cukraus
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek laurų lapų
1.5 valgomojo šaukšto acto
500 gramų baravykų
1 litras vandens
2 valgomieji šaukštai druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį sudedame druską, cukrų, prieskonius ir virtus grybus, paverdame 5 min. ir supilame actą, iškarto pilstome į stiklainius ir užsukame. Skanaus.

Ritos marinuoti baravykai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Į verdantį vandenį sudedame druską, cukrų, prieskonius ir virtus grybus, paverdame 5 min. ir supilame actą, iškarto pilstome į stiklainius ir užsukame. Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (5)


  • daiva 2010-09-24 10:35

    o druskos kam tiek? cia jau ne marinuoti o sudyti gausis.


  • Odeta 2010-09-09 17:11

    Aš irgi šiandien taip dariau, daug metų taip darau . Tik priekonius ir druską dedu iš akies.
    Niekada nekaitinu ir dar niekada niekas neapsinuodijo, net nuo laikytų 2 metus.
    Šendien ieškojau kokios naujovės, tik radau nesamones, kad stiklainius reikia kaitinti valandą :-D
    Kaip mano brolio žmona, dar jaunamartė pirmą kartą savo gyvenime grybus virė 2 valandas :-D , tipo tada neapsinuodysi.


  • 2010-09-09 16:32

    o tai kiek tada pilt acto


  • rita 2009-09-04 08:43

    čia turi būti ne actas 9 procentų, o acto esencija 70 procentų.


  • (anonimas) 2009-09-03 23:42

    :super:


Daugiau receptų