Manus užpilame pienu ir palaikome apie 30 min., kad pabrinktų.
Kiaušinių trynius gerai išsukame su cukrumi, sudedame varškę, manus, sviestą, druską, vanil. cukrų ir viską gerai išplakame.
Galiausiai sudedame išplaktus kiaušinių baltymus ir lengvai išmaišome.
Pilame į kepimo indą, pabarstome razinas ir kepame apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Valgome su uogiene, jogurtu ar grietine.
Skanaus.

Ritos varškės apkepas
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | cukraus |
4 vienetai | kiaušinių |
250 mililitrų | pieno |
3 valgomieji šaukštai | manų kruopų |
500 gramų | varškės |
šiek tiek | druskos |
50 gramų | sviesto (tirpintas) |
šiek tiek | razinų |
šiek tiek | vanilinio cukraus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ritos varškės apkepas
Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Pienas, 250 mililitrų
- Manų kruopos, 3 valgomieji šaukštai
- Varškė, 500 gramų
- Druska
- Sviestas, tirpintas, 50 gramų
- Razinos
- Vanilinis cukrus
Rekomenduojame
Gaminimo eiga:
Manus užpilame pienu ir palaikome apie 30 min., kad pabrinktų.
Kiaušinių trynius gerai išsukame su cukrumi, sudedame varškę, manus, sviestą, druską, vanil. cukrų ir viską gerai išplakame.
Galiausiai sudedame išplaktus kiaušinių baltymus ir lengvai išmaišome.
Pilame į kepimo indą, pabarstome razinas ir kepame apie 45 min. 170 laipsnių temperatūroje.
Valgome su uogiene, jogurtu ar grietine.
Skanaus.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai (165)
Tik pagal šį receptą ir kepu. Jis mano favoritas. Tik manus dedu ne 3 o 5 šaukštus.
visada kepu šį varškės apkepą ,tik dedu pora šaukstų daugiau manų kruopų,tada jis būna tvirtesnis
Per skystas, nora kepiau net ilgiau, bet jau masė matėsi, kad per skysta. Tikrai ne toks turi būti skanus normalus apkepas. Gaila išeikvotų produktų.
ar jis skystas turi būtį?
Einu kepti,nes labai skaniai reklamuoja,jei jau yra kas kepė ir pagyrė,tai manau,kad skanus gaminys
Visada kepu tik sy apkepa
Išbandžiau šį receptą. Skanesnio varškės apkepo neesu ragavusi. Su visomis šeimininkėmis pasidalinau šiuo receptu... Beata nublanksta...
Tradicinis, bet labai skanus! Pakeičia pyragą!
Nuostabus apkep
Nuostabus apkep