Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Ritos varškės spurgos
AUTORIUS:
Rita
INGREDIENTAI:
šiek tiek cukraus pudros
šiek tiek cukraus
šiek tiek kvietinių miltų (tiek, kad tešla būtų labai lipni)
1 arbatinis šaukštelis sodos
200 gramų varškės
4 valgomieji šaukštai grietinės
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Viską sumaišome ir padarome tešlą.
Iš jos suformuojame saujos dydžio kamuoliukus.
Darant spurgas, kad neliptų, rankas tepame aliejumi.
Virti aliejuje, kol paruduos.
Vėliau išimti ir nusausinti ant popieriaus.
Valgyti ataušusias, apibarstytas cukraus pudra.
Skanaus.

Ritos varškės spurgos

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Viską sumaišome ir padarome tešlą.
Iš jos suformuojame saujos dydžio kamuoliukus.
Darant spurgas, kad neliptų, rankas tepame aliejumi.
Virti aliejuje, kol paruduos.
Vėliau išimti ir nusausinti ant popieriaus.
Valgyti ataušusias, apibarstytas cukraus pudra.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Rita

Komentarai (8)


  • as 2016-02-21 18:28

    ti jau tikrai pagal toki recepta daugiau nebekepsiu..produktu gadinimas tiktai!!!!!!


  • Daiva 2014-09-07 17:14

    O, kaip čia be kiaušnių galima apseit....:(
    Kažkas ne taip man čia....


  • Vidas 2012-04-06 15:35

    Man, kaip vyrui, tai ir si recepta isbandysiu. Kvieciu paragauti


  • (anonimas) 2012-01-24 15:04

    LIUKS :super: :super:


  • Vitalija 2012-01-13 21:22

    (anonimas) (2012-01-04 17:42:37) noriu jums paaiškinti ,kodėl nėra nurodyta miltai gramais ,nes turbut jus esat pastebėjas jog varškė ne visada buna vienodos drėgmės ,todėl miltu kiekis ir nenurodytas :-p


  • (anonimas) 2012-01-04 17:42

    Receptas neturi tikslumo, tik vienas produktas nurodytas gramais. Kaip zinot kiek reikia miltu det,truputi nera matavimo vienetas.


  • Jurga 2012-01-04 12:31

    Nerealiai skanios. Išpradžių galvojau, kad bus labai sausos, bet burnoj tiesiog tirpte tirpo. Skaniausia valgyti tik ką iškepusias.
    NNNIIIAAAMMM %-) :super: :-)


  • (anonimas) 2012-01-04 01:26

    %-) :super: skanumeeelisss!!!


Daugiau receptų