Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rozmarininiai avienos pjausniai
AUTORIUS:
Paulina
INGREDIENTAI:
2 česnakų
0.75 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (stambiai malti)
1 arbatinis šaukštelis kalendrų (malta)
2 valgomieji šaukštai rozmarino (švieži, smulkinti)
1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus
1 arbatinis šaukštelis druskos
650 gramų avienos (pjausniai su šonkauliais)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinkite grilį iki maždaug 180 laipsnių temperatūros.
Sudėkite avienos pjausnius į didelį dubenį ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Pabarstykite rozmarinu, kalendra, druska bei pipirais ir leiskite pastovėti maždaug 30 min.
Avienai pasimarinavus kepkite ją grilyje, kol mėsa gerai iškeps ir gražiai apskrus.
Patiekite su mėtiniu chimichurri padažu ir Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Rozmarininiai avienos pjausniai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

Įkaitinkite grilį iki maždaug 180 laipsnių temperatūros.
Sudėkite avienos pjausnius į didelį dubenį ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.
Pabarstykite rozmarinu, kalendra, druska bei pipirais ir leiskite pastovėti maždaug 30 min.
Avienai pasimarinavus kepkite ją grilyje, kol mėsa gerai iškeps ir gražiai apskrus.
Patiekite su mėtiniu chimichurri padažu ir Jūsų mėgstamu garnyru.
Skanaus.

Receptą atsiuntė Paulina

Komentarai


Daugiau receptų