Gaspadine.lt - receptai, patiekalai. Vėlykų receptai, margučiai. Lengvi, pigūs ir skanūs patiekalai. Marinavimas, konservavimas, džiovinimas. Atsiųskite savo receptą ir nuotraukas!
Rudeniniai pyragėliai
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 20
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 20
šiek tiek miltai
100 gramų cukraus
400 gramų kefyro
1 arbatinis šaukštelis sodos
1 vienetas kiaušinių
šiek tiek obuolienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).
2.
Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.
3.
Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.

Rudeniniai pyragėliai

Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 20
Ingredientai:

Rekomenduojame

Gaminimo eiga:

  1. Kefyrą sumaišyti su sodą, ir palaukti kol suputos. Kiaušinius išplakti su cukrumi, po truputį pilti kefyrą. Išmaišius berti miltus (jų reiks tiek, kad tešlą būtų galima kočioti).

  2. Tešlą iškočioti ir stikline išspausti apskritimus. į kiekvieną dėti po šaukštelį įdaro, ir užspausti.

  3. Kepti galima dviem būdais: orkaitėje, kol išsipūs ir gražiai apskrus, arba karštame aliejuje. Skonio reikalas. Orkaitėje iškepti jie būna trapesni, ir ne tokie riebūs.

Receptą atsiuntė Agnė

Komentarai (1)


  • Liucija 2015-11-25 22:21

    Sudomino, kepėm, bet nepatiko- neskanūs, sausi,kieti.


Daugiau receptų